Samenwerking KNSB met Chessity

Scholierenlidmaatschap
De KNSB is een samenwerkingsverband gestart met Chessity. Met de samenwerking hopen beide partijen onder meer het aantal basisscholieren dat schaken leert te vergroten. Speciaal voor dat doel introduceren de KNSB en Chessity het Scholierenlidmaatschap mét Chessity.

De leermethode van Chessity berust op de gedachte dat leren schaken sowieso al leuk is maar dat dat door middel van een game nog leuker is. Punten scoren, munten verzamelen of prettige geluidjes als beloning zijn enkele voorbeelden daarvan.

Voor 250 euro krijgt een school 50 van deze lidmaatschappen. Die geven om te beginnen recht op het gebruik van Chessity en recht op deelname aan een online KNSB-toernooi voor schoolteams van het basisonderwijs

Werven van scholen
Om succesvol scholen te werven zoeken de KNSB en Chessity vrijwilligers. Wie hiervoor interesse heeft, kan contact opnemen met het Bondsbureau: bondsbureau@schaakbond.nl of 023-5254025.

Zie ook: www.schaakbond.nl/nieuws/oproep-chessity-vrijwilligers-gevraagd

Korting voor KNSB-leden
Aan bestaande KNSB-leden wordt Chessity aangeboden met 50% korting tot 1 juni 20015, dat is € 17,50 voor 1 jaar. Na 1 juni bedraagt de korting 10% en betaalt men € 32,50.

Volg voor meer informatie over bovenstaande acties de volgende links:

www.schaakbond.nl/nieuws/scholierenlidmaatschap-met-chessity
www.schaakbond.nl/images/2013/Schaakmagazine%20april%202015%20Chessity.pdf