In tijdnood bijna schaakmat gezet

Jarenlang heb ik met hart en ziel onze meesterlijke schaaksport in vele functies mogen en kunnen dienen. Naast video's ook tienduizenden foto's gemaakt tijdens de vele kampioenschappen, toernooien en evenementen in ons land. Velen maken hier dankbaar gebruik van in artikelen en verslagen, zoals ook de RSB en de KNSB. Veel functies vervuld zoals webmaster van een aantal schaaksites, (mede) organisator van schaakevenementen, arbiter, teamleider van het vlaggenschip van mijn vereniging Messemaker 1847 enz. Daarnaast ook diverse bestuurlijke functies vervuld.

Onverwacht moet ik nu, met pijn in mijn hart, al mijn activiteiten aan anderen overdragen omdat de afgelopen weken bij mij een ongeneeslijke ziekte werd vastgesteld. Samen met mijn gezin en familie wil ik nog zo veel mogelijk genieten van de korte tijd die mij, naar alle waarschijnlijkheid, nog gegeven zal zijn.

Natuurlijk wil ik alles, zoveel als mogelijk is, blijven volgen. Hoe graag ik het ook zou willen, een actieve rol kan ik helaas niet meer spelen.

In tijdnood bijna schaakmat gezet, maar de partij nog niet opgegeven!